Innovatieve luchtfiltering garandeert veilige herstart praktijk

Innovatieve luchtfiltering garandeert veilige herstart praktijk

Docket wil maximaal alle klanten ondersteunen in hun aanpak van de Coronacrisis. We stellen dan ook graag onze communicatiekanalen open om de ervaringen van partners te delen met iedereen. Lees hier mee wat de aanpak is van Praktijk Icarus.

Lees mee
clean air filter
Testimonials uit de sector
woman

Zaakvoerder Paule Peeters deelde haar aanpak van praktijk Icarus

Praktijk Icarus

Met de installatie van zowel de IQAir HealthPro 250 en de Viruskiller RADIC8 VK102 wordt de lucht van de behandelruimtes zowel gezuiverd, gereinigd als gesteriliseerd. Zo kunnen we gecertificeerd worden als een Clean Air facility door “WeShareCleanAir” .

De gepatenteerde basis van de RADIC8 technologie berust op “Hextio Photo-catalytic Oxidation” met behulp van UV-C licht.  Hiermee worden alle ongezonde deeltjes op nanoniveau uit de lucht geneutraliseerd en dit in 1 passage door de sterilisatiekamer van deze krachtige viruskiller. Zo kunnen we binnen de 15 minuten de behandelruimte veilig maken in combinatie met strikte hygiëne protocollen! Met deze aanpak kan de rol van spoed- en doorverwijspraktijk opgenomen worden.
Icarus maakt zo een gefaseerde heropstart waar.

Samen kunnen we de strijd winnen !

Meer info

Deel ook jouw ervaring

Heb jij ook een aanpak/tip om te delen met je collega’s? Deel hier je verhaal door onderstaand formulier in te vullen. Wij publiceren het dan op onze website.